Меню
Вашата количка

Диктофони

Диктофони
technome
technome
Изберете от филтър менюто Наличност > наличен, за да се визуализират само налични на склад продукти.
Марка: Sony
ЦИФРОВ ГЛАСОВ РЕКОРДЕР СЪС СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ И ВГРАДЕН USB.Sony ICD-PX370 е висококачествен и компактен диктофон, който ви позволява да записвате с лекота всяка ваша важна бизнес среща, лекция и т.н. Този цифров диктофон ви гарантира аудио качество на наистина блестящо и високо ниво. Лесният за ..
149.00лв.
без ДДС:124.17лв.
Марка: Sony
ЦИФРОВ ГЛАСОВ РЕКОРДЕР СЪС СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ И ВГРАДЕН USB.Sony ICD-PX470 е висококачествен и компактен диктофон, който ви позволява да записвате с лекота всяка ваша важна бизнес среща, лекция и т.н. Този цифров диктофон ви гарантира аудио качество на наистина блестящо и високо ниво. Той се свър..
199.00лв.
без ДДС:165.83лв.
Марка: Sony
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЗАПИС С КРИСТАЛНА ЯСНОТА И ЧИСТОТА Sony ICD- UX570 е висококачествен и компактен диктофон, който ви позволява да записвате с лекота всяка ваша важна бизнес среща, лекция и т.н. Този цифров диктофон ви гарантира аудио качество на наистина блестящо и високо ниво. Функцията за автоматич..
229.01лв.
без ДДС:190.84лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Продуктът се очаква на склад. Въведете своя имейл адрес по-долу и ще получите автоматичен имейл, когато продукта стане наличен.
Име
Email