Меню
Вашата количка

Аксесоари за мултимедийни проектори

Аксесоари за мултимедийни проектори
technome
technome
Изберете от филтър менюто Наличност > наличен, за да се визуализират само налични на склад продукти.
Марка: EPSON
ГАРАНЦИЯ ЗА УДОБСТВО И СИГУРНОСТТази мека чанта ви гарантира удобство и сигурност при пренасяне и съхранение на мултимедийните проектори на Epson. Тя е предназначена за следните модели: EB-x05/x41/x42 и серия EH-TW6. Тя е направена от текстил и разполага с дръжка за носене през рамо...
38.74лв.
без ДДС:32.28лв.
Марка: ACER
УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИЯ ПРОЕКТОР ACER УДОБНО И ЛЕСНО Acer JB2 е универсално дистанционно, което ви осигурява удобен и лесен контрол на вашия проектор Acer. То ви позволява оптимална гъвкавост, когато презентирате на работа или се наслаждавате на любимите си филми и сериали у дома...
48.98лв.
без ДДС:40.82лв.
Марка: BENQ
ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ СИ ЗА ВЪЛНУВАЩИЯ СВЯТ НА 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИТЕОтворете очите си за вълнуващия свят на 3D визуализациите и оставете на въображението си да се развихри! Очилата BenQ 3D имат невероятен дизайн, който ви помага да се потопите в магията на всеки 3D филм, който гледате на BenQ проекторите с DLP..
79.15лв.
без ДДС:65.96лв.
Марка: BENQ
ИЗНЕСЕТЕ ВСЯКА СВОЯ ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПО-ЛЕСНО И ПО-УДОБНО Този безжичен презентер от BenQ ви помага да изнесете всяка своя презентация много по-лесно, удобно и успешно. Той ви помага да управлявате презентациите си безпроблемно и разполага с функция за лазерна показалка, която ви помага да насочвате вним..
81.38лв.
без ДДС:67.82лв.
Марка: BENQ
БЕЗЖИЧНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ ОТ СМАРТ УСТРОЙСТВА.QCast Mirror позволява безжично да се споделя съдържание с пълна високоразделителна способност при групови срещи и семейни събирания от всяко iOS, Android, Windows или Mac устройство. Като позволява съвместна работа в екип при срещи, както и мигновено развлеч..
122.08лв.
без ДДС:101.73лв.
Марка: SUNNE
СИГУРЕН, СТАБИЛЕН И БЕЗОПАСЕН МОНТАЖ НА ВАШИЯ ПРОЕКТОР Тази невероятна стойка за таван от Sunne ви позволява да монтирате вашия проектор сигурно, стабилно и безопасно. Тя разполага с функция за регулиране на дължината й, може да бъде накланяна с плюс/минус осем градуса и да бъде завъртана на цели 36..
135.98лв.
без ДДС:113.32лв.
Марка: BENQ
..
157.96лв.
без ДДС:131.63лв.
Марка: BENQ
БЕЗЖИЧНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ ОТ СМАРТ УСТРОЙСТВА...
320.39лв.
без ДДС:266.99лв.
Марка: EPSON
ГЪВКАВО И УДОБНО ГЛЕДАНЕ НА ГОЛЯМ ЕКРАН Epson X е висококачествен подвижен екран, който е идеалното допълнение към вашия проектор Epson. Той ви осигурява възможността да се насладите на ярък и детайлен дисплей с живите и точни цветове на които вашия проектор е способен. Този екран се сглобява и наст..
392.27лв.
без ДДС:326.89лв.
Марка: BENQ
БЕЗ КАБЕЛ, ЕДНО МЯСТО ЗА ДОМАШНО ЗАБАВЛЕНИЕ.Като отстранява трудностите, свързани с кабели, главоболията при постаяне и допълнителните разходи за смяна на модели, безжичният комплект с пълна високоразделителна способност аксесоари на BenQ позволява безжичен стрийминг на некомпресирано 1080p съдържан..
766.64лв.
без ДДС:638.87лв.
Показани 1 от 40 | 41 (2 Страници)
Продуктът се очаква на склад. Въведете своя имейл адрес по-долу и ще получите автоматичен имейл, когато продукта стане наличен.
Име
Email