Меню
Вашата количка

Екниги

Екниги
technome
technome
Изберете от филтър менюто Наличност > наличен, за да се визуализират само налични на склад продукти.
Марка: KOBO
..
46.54лв.
без ДДС:38.78лв.
Марка: KOBO
ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК, КОЙТО ОБИЧА ДА ЧЕТЕ КНИГИНовият Kobo Libra 2 е перфектният избор за всеки човек, който обича да чете книги. Той има по-голяма памет, по-бърз E Ink екран и безжична Bluetooth технология, която ви позволява да се насладите на аудио книги. Може да бъдете сигурни, че то..
459.17лв.
без ДДС:382.64лв.
Марка: KOBO
ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК, КОЙТО ОБИЧА ДА ЧЕТЕ КНИГИНовият четец Kobo Sage е перфектният избор за всеки човек, който обича да чете книги. Той е специално проектиран, така че да ви вдъхновява при всяко четене. Той има тънък и компактен дизайн и разполага с безжична Bluetooth технология, която ..
646.40лв.
без ДДС:538.67лв.
Марка: KOBO
ЧЕТЕТЕ, ВОДЕТЕ СИ ЗАПИСКИ И БЪДЕТЕ ПО-КРЕАТИВНИ ОТ ВСЯКОГА Kobo Elipsa 2E е четец на Е-книги, който идва в комплект с невероятната писалка Kobo Stylus 2. Този комплект е специално проектиран, така че да ви помогне да се фокусирате и организирате мислите си. Може да пишете директно върху електронни к..
1,018.14лв.
без ДДС:848.45лв.
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)
Продуктът се очаква на склад. Въведете своя имейл адрес по-долу и ще получите автоматичен имейл, когато продукта стане наличен.
Име
Email