Меню
Вашата количка

Мишки

Мишки
technome
technome
Изберете от филтър менюто Наличност > наличен, за да се визуализират само налични на склад продукти.
Марка: TRUST
..
12.56лв.
без ДДС:10.47лв.
Марка: ASUS
ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН И ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА.Asus UT280 е качествена жична мишка, която има класически изчистен дизайн и ергономична форма. Тя се настройва изключително бързо и лесно – единственото, което трябва да направите е да свържете USB кабела й в USB порт на вашия компютър или лаптоп. Мишката разполаг..
14.99лв.
без ДДС:12.49лв.
Марка: ASUS
ПРЕЦИЗНА МИШКА С ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА Asus UT280 е качествена жична мишка, която има класически изчистен дизайн и ергономична форма. Тя се настройва изключително бързо и лесно – единственото, което трябва да направите е да свържете USB кабела й в USB порт на вашия компютър или лаптоп. Мишката разполага..
15.70лв.
без ДДС:13.08лв.
Марка: LENOVO
ИЗЧИСТЕН КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН И ОТЛИЧНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ Lenovo Essential е висококачествена USB мишка, която има изчистен класически дизайн. Тя не изисква никакви допълнителни настройки – единственото, което е необходимо да направите е да я свържете към USB порт на вашия компютър. Мишката има ергономиче..
19.04лв.
без ДДС:15.87лв.
Марка: LOGITECH
КЛАСИЧЕСКИ И ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН.Logitech B100 е оптична жична мишка, която има класически изчистен дизайн. Тя се настройва изключително бързо и лесно – единственото, което трябва да направите е да свържете USB кабела й в свободен USB порт на вашия компютър или лаптоп. Мишката разполага с прецизен оптич..
20.22лв.
без ДДС:16.85лв.
Марка: LOGITECH
КЛАСИЧЕСКИ И ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН.Logitech B100 е оптична жична мишка, която има класически изчистен дизайн. Тя се настройва изключително бързо и лесно – единственото, което трябва да направите е да свържете USB кабела й в свободен USB порт на вашия компютър или лаптоп. Мишката разполага с прецизен оптич..
20.22лв.
без ДДС:16.85лв.
Марка: HP
КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН И ОТЛИЧНА ФУНКЦИОНАЛНОСТТази надеждна и компактна мишка от HP ви гарантира прецизност и безупречна употреба. Тя работи посредством устойчива жична USB връзка и ви осигурява отлична производителност. Мишката разполага с изключително точен оптичен сензор с 1000 dpi резолюция, който в..
20.81лв.
без ДДС:17.34лв.
Марка: LOGITECH
ЕРГОНОМИЧНА И УДОБНА ФОРМА.Logitech B110 е качествена жична мишка, която има класически и изчистен дизайн. Нейните бутони са изключително безшумни и ви гарантират приятна и спокойна работа. Тази мишка има ергономична и удобна форма, която ви гарантира максимално удобство дори след часове употреба. Т..
21.06лв.
без ДДС:17.55лв.
Марка: HP
ПРЕЦИЗНОСТ, КОМФОРТ И БЕЗУПРЕЧНА ТОЧНОСТ HP 125 е висококачествена жична мишка, която ви осигурява прецизност и комфорт по време на заетия ви работен ден. Тя е специално създадена, така че да ви помогне да останете продуктивни през целия ден. Благодарение на ергономичната си форма и перфектно позици..
21.47лв.
без ДДС:17.89лв.
Марка: HP
КОМФОРТ И ПРОДУКТИВНОСТ НА ДОСТЪПНА ЦЕНАHP 150 е висококачествена жична мишка от HP, която ви помага да повишите продуктивността си и ви осигурява комфорт и продуктивност на достъпна цена. Тя е изключително прецизна и ви гарантира точни и плавни движения. Освен това мишката работи посредством надеж..
21.47лв.
без ДДС:17.89лв.
Марка: LOGITECH
КЛАСИЧЕСКИ ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН.Logitech M90 е качествена жична мишка, която има класически изчистен дизайн. Тя се настройва изключително бързо и лесно – единственото, което трябва да направите е да свържете USB кабела в USB порт на вашия компютър или лаптоп. Мишката разполага с прецизен оптичен сензор, ..
21.67лв.
без ДДС:18.06лв.
Марка: TRUST
..
22.82лв.
без ДДС:19.02лв.
Марка: HP
УДОБНА, ПРАКТИЧНА И ЕФИКАСНА МИШКАТази оптична жична мишка има отличен дизайн, който ви осигурява впечатляваща точност и лесна и удобна употреба. Нейният кабел има 1.5 метра дължина и ви гарантира, че може да движите мишката свободно. Тази мишка се настройва изключително лесно – единственото, което ..
24.70лв.
без ДДС:20.58лв.
Марка: FUJITSU
БЪРЗА, ТОЧНА И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МИШКА FUJITSU M520 е висококачествена мишка, която работи безупречно върху почти всички повърхности. Тя следва движенията на ръката ви плавно и прецизно. Тази мишка разполага с два бутона и скрол бутон, който може да бъде използван и като трети бутон...
24.74лв.
без ДДС:20.62лв.
Марка: DELL
ЕРГОНОМИЧНА И СТИЛНА ОПТИЧНА МИШКАDell MS116 е висококачествена жична оптична мишка, която ви позволява да работите и да се забавлявате с лекота. Тази мишка има ергономична форма, която ви помага да работите удобно в продължение на часове, независимо дали използвате лявата или дясната си ръка. Мишка..
25.31лв.
без ДДС:21.09лв.
Марка: LOGITECH
СТАБИЛНА И УСТОЙЧИВА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА.Logitech B170 е безжична мишка, която ви позволява да работите и да се забавлявате с лекота. Тя работи посредством USB приемник, който трябва да поставите в USB порт на компютъра си. След това мишката е готова за употреба, а вие може да се насладите на стабилна и..
26.70лв.
без ДДС:22.25лв.
Показани 1 от 40 | 195 (5 Страници)
Продуктът се очаква на склад. Въведете своя имейл адрес по-долу и ще получите автоматичен имейл, когато продукта стане наличен.
Име
Email