Меню
Вашата количка

Презентер BenQ Безжичен

Презентер BenQ Безжичен
Презентер BenQ Безжичен
81.38лв.
без ДДС: 67.82лв.
  • Наличност:
  • Код на продукта: 5J.JAG27.01E
  • Гаранция: 12 месеца
  • Тегло: 0.17кг
  • EAN: 4718755048647
Какво е Pre-order?
С Pre-order можете да направите предварителна поръчка или резервация на продукти, които са със статус "очаква се" и "с поръчка".

Продукти със статус "очаква се" , ще Ви бъдат доставени веднага след като пристигнат на склад и не е необходимо предварително плащане.

Продукти "по заявка", могат да бъдат доставени в срок от 2 до 4 седмици и след потвърждение от наша страна за възможна доставка, се предплащат предварително. Продукти, които се внасят специално по Ваша заявка не могат да бъдат връщани .

*Възможно е някои продукти да не могат да бъдат доставени.
100% оригинален продукт
Всички продукти в нашия сайт са абсолютно оригинални и се внасят само и единствено чрез официалния вносител на съответната марка за България.

Описание

ИЗНЕСЕТЕ ВСЯКА СВОЯ ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПО-ЛЕСНО И ПО-УДОБНО

Този безжичен презентер от BenQ ви помага да изнесете всяка своя презентация много по-лесно, удобно и успешно. Той ви помага да управлявате презентациите си безпроблемно и разполага с функция за лазерна показалка, която ви помага да насочвате вниманието на публиката си към важните части на презентацията по-лесен и интуитивен начин. Този презентер има компактни размери и леко тегло и работи чрез ААА батерии.

Характеристики

Характеристики
Батерии AAA battery
Бутони Cursor control
Съвместимост Compatible with Windows and Mac OS
Функции RED LASER pointer
Тегло, g 136 g
Интерфейс USB Wireless
Цвят Black

Напишете отзив

Лош Добър
Продуктът се очаква на склад. Въведете своя имейл адрес по-долу и ще получите автоматичен имейл, когато продукта стане наличен.
Име
Email